За Нас

Компанијата ПАДЕДЕ 2002 ДОО, со седиште во Скопје, е основана во 2002 година и се занимава со внатрешна и надворешна трговија на големо и мало. Од почетокот на своето постоење се определивме за специјализирана продажна програма на материјали за водовод и одвод, опрема за уредување бањи.

ПОНУДА

Во нашите изложбено-продажни салони можете да се запознаете со целокупниот асортиман на производи. Како долгогодишни партнери на светски познати производители, успеавме со квалитетни производи, поволни цени и квалитетна услуга да стекнеме доверба кај голем број купувачи.

За сите наши клиенти вршиме достава до адреса и соработка со професионалци кои ќе ја монтираат опремата.