Туш кабини

A01 Abs Туш када со демонтажна маска

Калено сигурносно мат стакло со дебелина 5мм
со Алуминиумски хромиран профил

Димензии - Цена
80x80x200sm - 8900 денари
90x90x200sm - 9100 денари

A02 Abs Туш када со демонтажна маска квадратна

Калено сигурносно мат стакло со дебелина 5мм
со Алуминиумски хромиран профил

Димензии - Цена
70x70x200sm - 8500 денари
80x80x200sm - 8900 денари
90x90x200sm - 9100 денари
100x100x200sm - 12000 денари

A03 Abs Туш када со демонтажна маска

Калено сигурносно транспарентно стакло со дебелина 5мм
со Алуминиумски хромиран профил

Димензии - Цена
80x80x200sm - 11500 денари
90*90*200sm - 12800 денари

A04 Abs Туш када со монтажна маска

Калено сигурносно мат стакло со дебелина 5мм
со Алуминиумски хромиран профил

Димензии - Цена
80x80x350sm - 8900 денари
90x90x350sm - 9100 денари
100x100x350sm - 10800 денари

A05 Abs Туш када со демонтажна маска

Калено сигурносно мат стакло со дебелина 5мм
со Алуминиумски хромиран профил

Димензии - Цена
80x100x200sm - 9700 денари

A06 Abs Туш када со демонтажна маска

Калено сигурносно транспарентно стакло со дебелина 5мм
со Алуминиумски хромиран профил

Димензии - Цена
85x120x200sm -11000 денари

A07 Abs Туш када со демонтажна маска

Калено сигурносно транспарентно стакло со дебелина 5мм
со Алуминиумски хромиран профил

Димензии - Цена
80x120x200sm -11000 денари

A08 Abs Туш када со демонтажна маска

Калено сигурносно мат стакло со дебелина 5мм
со Алуминиумски хромиран профил

Димензии - Цена
80x100x200sm -10500 денари

A09 Abs Туш када со демонтажна маска

Калено сигурносно мат стакло со дебелина 5мм
со Алуминиумски хромиран профил

Димензии - Цена
80x120x200sm -11000 денари

A10 Abs Туш када со демонтажна маска

Калено сигурносно транспарентно стакло со дебелина 5мм
со Алуминиумски профил

Димензии - Цена
80*115*200 = 11500 денари
80*125*200 = 12000 денари

A11 Abs Туш Када со Фиксна маска

Калено сигурносно транспарентно стакло со дебелина 5мм
со Алуминиумски хромиран профил

Димензии - Цена
80x90x200sm -12000 денари

A15 Abs Туш када со демонтажна маска

Калено сигурносно транспарентно стакло со дебелина 5мм
со Алуминиумски профил

Димензии - Цена
90x90x200sm -14500 денари

A16 Abs Туш када со маска

Калено сигурносно мат стакло со дебелина 5мм
со Алуминиумски профил

Димензии - Цена

80*80*200 =8800 денари

90*90*200=9100 денари

100*100*200=10500 денари

A12 ABS Туш када со демонтажна маска

Калено сигурносно транспарентно стакло - 5мм дебелина
со алуминиумски хром профили

Димензии - Цена
80*100*200=15500 денари
80*120*200=16000 денари

A13 ABS Туш када со фиксна маска

Калено сигурносно транспарентно стакло - 5мм дебелина
со Алуминиумски бели профили

Димензии и цена:
80*120*200=11000 денари

A14 ABS туш када со фиксна маска

Калено сигурносно транспарентно стакло 5мм
Димензии - Цена
100*100*200 sm=11000 денари

A17 ABS Туш када со демонтажна маска

Калено сигурносно затемнето стакло, дебелина 5мм, со алуминиумски профил

Димензии / Цена
90*90*200 sm =12900 денари
100*100*200sm=13400 денари
120*85*200 sm= 15400 денари

A18 ТУШ КАДА со фиксна маска

Калено сигурносно стакло 6mm дебелина
Димензии / Цена

80*80*200sm = 13000 денари
90*90*200sm = 14400 денари
100*100*200sm = 15700 денари

A19 ABS ТУШ КАДА СО ДЕМОНТАЖНА МАСКА

Калено сигурносно темно стакло 5mm дебелина
Со алуминиумски мат профил
Димензии и Цена
90*90*200sm - 11000 денари

A20 ABS Туш када со демонтажна маска

Калено сигурносно стакло со линии 4ммсо алуминиумски хром профили

Димензии / Цена

90*90*200см=9100 денари

А21 ABS Туш када со фиксна маска

Калено сигурносно стакло 5mm дебелина, со алуминиумски бели профили.

Димензија и Цена

100*80*200sm = 11000 денари

120*80*200sm = 11500 денари

Претходна