Кади и туш кади

Акрилна Када со маска B01

Димензии - Цена
105x70x50sm - 7000 денари
120x70x50sm - 7250 денари
130x70x50sm - 7300 денари
140x70x50sm - 7350 денари
150x70x50sm - 7500 денари
160x70x50sm - 7600 денари
170x70x50sm - 7700 денари

Акрилна Када без маска B02

Димензии - Цена
105x70x40sm - 3300 денари
120x70x40sm - 3400 денари
140x70x40sm - 3600 денари
150x70x40sm - 3800 денари
160x70x40sm - 3900 денари
170x70x40sm - 4100 денари

Аголна када со маска B03

Димензии - Цена
105x105x50sm - 9500 денари
125x125x50sm - 10500 денари
140x140h50sm - 11000 денари
150x150x50sm - 17000 денари

Полуаголна када со маска B04

Димензии - Цена
150x100x50sm - 10500 денари
160x90x50sm - 10800 денари

Туш када квадратна B05

Димензии - Цена
80x80x20sm - 3300 денари
90x90x20sm - 3500 денари

Туш када аголна со маска B06

Димензии - Цена
80x80x20sm - 3300 денари
90x90x20sm - 3500 денари

Туш када агол длабока B07

Димензии - Цена
80x80x40sm - 4250 денари
90x90x40sm - 4450 денари

B02 Туш када со демонтажна маска

Димензии и цена

70*80*18sm – 3450 денари

70*90*18sm – 3900 денари

70*100*18sm- 4400 денари

70*110*18sm- 4900 денари

80*90*18 sm – 4100 денари

80*100*18 sm- 4550 денари

80*110*18 sm- 5000 денари

80*120*18 sm- 5250 денари

90*100*18 sm- 5250 денари

100*100*18sm- 4800 денари

Претходна