МОНОБЛОЦИ – WC ШОЉИ

Моноблок DURU

Керамичка шоља со даска со софт затварање.

Цена 7800 денари

Моноблок INDIGO LUX

Керамичка шоља со бакелитна софт  даска

Цена 8890 денари

Биде BABEL

Цена: 4500 денари

Моноблок BABEL

Керамичка шоља со бакелитна софт  даска
Цена 9450 денари

Моноблок MONA

Керамичка шоља со софт бакелит даска

Цена 13000 денари

Висеча SAFRAN

Висечка шоља SAFRAN со бакелитна или софт бакелитна даска

SAFRAN со бакелитна даска
Цена 4100 денари

SAFRAN со бакелитна софт даска
Цена 5200 денари

Висеча MONA

Керамичка висечка шоља MONA со бакелитна софт даска

Цена 7200 денари

Висеча FAJANS

Керамичка висечка шоља FAJANS со бакелитна даска

Цена 3600 денари

Моноблок ДЕНИЗ

Керамичка шоља / пластична даска

Цена 4300 денари

Моноблок NORA

Керамичка шоља со бакелитна софт даска
Моноблок NORA
Цена 9450 денари

Биде NORA
Цена 4500 денари

Претходна