Мебел за бања и огледала

S01 Порцелански умивалник со МДФ огледало

Димензии - Цена
кабинет 55см со огледало 55см - 7800 денари
кабинет 65см со огледало 65см - 8800 денари

S02 Порцелански умивалник со МДФ огледало

Димензии - Цена

кабинет 80см со огледало 80см - 11000 денари

S03 порцелански умивалник со мдф огледало

Димензии - Цена
кабинет 105см со огледало 105см - 13500 денари

SO4 Порцелански умивалник со МДФ

Димензии и цена:

Кабинет 50см со огледало 50см =9100 ден.
Кабинет 60см со огледало 60см=9700 ден.

S05 Порцелански умивалник со мдф огледало

Порцелански умивалник со огледало, мдф даски и алуминиумски рачки.

Димензии - Цена
Кабинет 50см со огледало 50см - 9100 денари
Кабинет 60см со огледало 60см - 9700 денари

SO6 Порцелански умивалник со МДФ Огледало

Димензии и цена:

Столб Зебра 35*35*180=7500 ден.
Кабинет 55 Aнабела 55*43*85= 5500 ден.
Огледало 55 Анабела 55*100*15=4000 ден.

Достапни во било која боја.

S07 Порцелан умивалник со МДФ Огледало

Димензии - Цена
Огледало 80sm Анабела= 5500 ден
Кабинет долен 80sm Анабела =9000 ден

Достапни во било која боја.

 

S08 MDF Огледало

Димензии и цена:

Огледало 2+1 80*60*15=2600 ден.

S09 МДФ Огледало

Димензии и цена:

Огледало 1+1 60*60*15=2300 ден.

S010 МДФ Огледало

Димензии и цена:

Огледало 40 Шкаф 42*65*15=2700 ден.

S11 - Кабинет ПЕРА 45

Димензии - Цена

Кабинет Висечки 45*28sm  = 4650  денари

Огледало 45*60 sm = 3350 денари

S12 Кабинет STILO 60

Димензии - Цена

Кабинет 60 см = 11000 ден

Огледало 60 см = 3500 ден


Столб 35*140 см =7500 ден

S13 Порцелански умивалник со MDF огледало

Кабинет 65см со огледало 65см =10500 денари

Столб 35*185см =6000 денари

S14 - Кабинет СТРАДА 55

Кабинет 55*33sm  = 6000 денари

Огледало 55*70sm = 3750 денари

S15 Кабинет СОФТ 80

Кабинет 80sm со Огледало 80sm  = 19450 денари

Столб 35*150 = 7000 денари

S16 Кабинет Linea 65

Димензии / Цена

Кабинет 65 см со Oгледало 65 см = 12900 ден

S17 Порцелански умивалник со MDF огледало

Димензии / Цена
Кабинет ТИВОЛИ 65см - Комплет сет = 13800 денари

достапен во било која боја

S18 Порцелански умивалник со MDF огледало

Димензии /Цена
Кабинет City mini 25*50cm = 7000 денари
Огледало 45*100см = 1800 денари
Достапен во црна и бела боја

S19 Порцелански умивалник со MDF огледало

Димензии / Цена

Кабинет 40*40*85= 7500 денари
Огледало 45*100= 1800 денари

Достапен во црна и бела боја

S20 Кабинети изработени од MDF

Димензии / Цена
Столб 40*175h=7700 денари
Столб 35*175h=7700 денари

Достапни во било која боја

S21 Порцелански умивалник со MDF Огледало

Димензии / Цена

Кабинет 60 коцка 60*46*85h=11000 денари
Огледало 60*80*15 сm= 3300 денари

Достапен во било која боја

S22 Порцелански умивалник со MDF огледало

Димензии / Цена

Кабинет ANABELA 65сm- Комплет сет = 11000 денари

Достапен во сите бои.

S23 ПОРЦЕЛАНСКИ УМИВАЛНИК СО МДФ КАБИНЕТ

Димензии / Цена
Кабинет со огледало BOX 65sm=11000 денари
Столб 35sm-со корпа за веш-BOX=6500 денари

S24 Порцелански умивалник со MDF огледало

Димензија / Цена
Огледало 60*80 sm = 3500 ден
Кабинет 60 sm = 11000 ден

Достапен во било која боја

S25 Огледало МДФ

Димензии / Цена
Огледало 1+1 BOX=2200 денари

S26 Огледало МДФ

Димензии / Цена
Огледало 2+1 BOX=2500 денари

S27 Огледало МДФ

Димензии / Цена
Огледало 75sm BOX=2500 денари

S28 Порцелански умивалник со МДФ огледало

Цени / Димензии
Кабинет со огледало 55sm BOX =7900 денари
Кабинет со огледало 65sm BOX=8900 денари

S29 Порцелански умивалник со MDF огледало

Димензии / Цена
кабинет Trend 60*45sm =16000 денари
кабинет Trend 80*45sm=18000 денари
колона 35*150sm =8900 денари

S30 Кабинет СУНАМА

Димензии / Цена

Кабинет 60sm со Огледало 60sm = 15000 денари

Столб 40*140sm = 7500 денари

Претходна