Галантерија за купатило

D01 - WC Четка МИКРО - Хром

DC01 - WC Четка МИКРО - Хром
Цена 350 денари

D02 - WC Четка INOX - Хром

D02 - WC Четка INOX - Хром

Цена 1180 денари

D03 - WC Четка Коцка - Хром

D03 - WC Четка Коцка - Хром
Цена 1350 денари

D04 - Канта за WC - Хром

D04 - Канта за WC - Хром
Цени:
3L= 450 денари
5L=530 денари
8L=690 денари
12L=1000 денари

D05 - Канта за купатило во боја - фарбан Хром

D05 - Канта за купатило во боја - фарбан Хром
Боја - Црвена, Црна, Бела
Цена 900 денари

D06 - Држач за течен сапун - Хром

D06 - Држач за течен сапун - Хром
Цена 600 денари

D07 - Аголна корба за кабина / када - Хром

D07 - Аголна корба за кабина / када - Хром
Димензии / Цена
Корпа 15*15 единечна =720 денари
Корпа 15*15 две нивоа =1350 денари
Корпа 15*15 три нивоа =2200 денари

D08 - Огледало со фазета

Димензии / Цена
40*50sm=590 денари
40*60sm=650 денари
50*70sm=900 денари

D10 - Закачалка за крпи - Хром

Димензии / Цена
Со две закачалки = 320 денари
Со три закачалки = 390 денари
Со пет закачалки = 490 денари

D11 - Етажер за огледало

Димензија / Цена
40sm= 380 денари

D12 - Држач за стакло - Хром и Стакло

Цена 260 денари

D13 - Држач за чаша - Хром и Стакло

Цена 260 денари

D14 Држач за тоалет и роло хартија

Димензија/Цена

Држач за тоалет хартија =280 денари
Држач за роло хартија = 350 денари

D15 Држач за тоалет хартија со поклопец - Хром


Цена = 420 денари

D16 Држач за крпа - Хром

Димензија / Цена
Држач за крпа 40sm=400 денари

D17 Држач за крпи - Хром

Цена 400 денари

D18 Држач за WC - Хром

Цена 280 денари

D19 Сет од 5 држачи -Хром

Цена 1000 денари

D20 Држач за течен сапун Хром

Цена 430 денари

D21 Држач за крпи - двоен - хром

Цена - 780 денари

Претходна