Батерии – KLUDI

D-VISE Батерија за умивалник

Цена - 3670 денари

D-VISE Туш батерија

Цена - 4550 денари

D-VISE Батерија за биде

Цена - 3670 денари

LOGO NEO Туш батерија

Цена - 5200 денари

LOGO NEO Батерија за умивалник

Цена - 4200 денари

LOGO NEO Батерија за биде

Цена - 4200 денари

TERCIO Туш батерија

Цена - 5500 денари

TERCIO Батерија за умивалник

Цена - 4400 денари

BOZZ Туш батерија

Цена - 6600 денари

BOZZ Батерија за умивалник

Цена - 5000 денари

ZENTA HROM Батерија со 3 црева за кујна

Цена - 7850 денари

ZENTA ЦРНА батерија со 2 црева

Цена - 7000 денари

ZENTA БЕЛА Батерија со 2 црева

Цена - 7000 денари

SKOP Батерија со 3 црева за кујна

Цена - 5400 денари

LINE EKO Батерија со 2 црева

Цена - 7700 денари

LINE EKO Батерија за кујна со извлекување со 3 црева

Цена 9700 денари

BINGO STAR Батерија за кујна со 3 црева

Цена - 8050 денари

Претходна