Производи

ПОНУДА

Во нашите изложбено-продажни салони можете да се запознаете со целокупниот асортиман на производи.

Параван за када калено сигурносно стакло G08

Димензии - Цена

120*150sm=7200 денари
140*150sm=7400 денари
150*150sm=7600 денари
160*150sm=7800 денари
170*150sm=8000 денари
Калено мат сигурносно стакло, хром алуминиумски профил

A01 Abs Туш када со демонтажна маска

Калено сигурносно мат стакло со дебелина 5мм
со Алуминиумски хромиран профил

Димензии - Цена
80x80x200sm - 8900 денари
90x90x200sm - 9100 денари

Т4 Туш панел фиберглас

Димензии - Цена
120x20 црн 6500 денари
120x20 бел 6500 денари

Сет за Туш 99002

Цена 500 денари
Состав: Хром и Пластика

Сет за Туш 99004

Цена 500 денари
Состав: Хром и Пластика

Сет за Туш 99015

Цена 750 денари
Состав: Хром и Пластика

Сет за Туш 99016

Цена 600 денари
Состав: Хром и Пластика

Акрилна Када со маска B01

Димензии - Цена
105x70x50sm - 7000 денари
120x70x50sm - 7250 денари
130x70x50sm - 7300 денари
140x70x50sm - 7350 денари
150x70x50sm - 7500 денари
160x70x50sm - 7600 денари
170x70x50sm - 7700 денари

Керамички Плочки Trend Line Spectra

Керамички Плочки NEXE keramika

 

S01 Порцелански умивалник со МДФ огледало

Димензии - Цена
кабинет 55см со огледало 55см - 7800 денари
кабинет 65см со огледало 65см - 8800 денари

Аголна када со маска B03

Димензии - Цена
105x105x50sm - 9500 денари
125x125x50sm - 10500 денари
140x140h50sm - 11000 денари
150x150x50sm - 17000 денари

Акрилна Када без маска B02

Димензии - Цена
105x70x40sm - 3300 денари
120x70x40sm - 3400 денари
140x70x40sm - 3600 денари
150x70x40sm - 3800 денари
160x70x40sm - 3900 денари
170x70x40sm - 4100 денари

Параван за цокле калено мат и транспарентно стакло G11

Димензии - Цена

120*185sm=9300 денари
130*185sm=9500 денари
140*185sm=9600 денари
150*185sm=9700 денари
160*185sm=9800 денари
170*185sm=9950 денари
180*185sm=11000 денари
190*185sm= 12000 денари
200*185sm=12900 денари
Калено мат и транспарентно стакло, хром алуминиумски профил

Параван за Када калено транспарентно стакло G10

Димензии - Цена
140x85sm - 5000 денари
Транспарентно стакло - хром - алуминиумски профил

Параван за цокле со калено транспарентно стакло G13

Димензии - Цена

100*180 sm =8650 денари
120*185 sm=9300 денари
140*185 sm= 9600 денари
150*185 sm= 9700 денари
160*185 sm=9800 денари
170*185 sm= 9950 денари

Полуаголна када со маска B04

Димензии - Цена
150x100x50sm - 10500 денари
160x90x50sm - 10800 денари

Туш када агол длабока B07

Димензии - Цена
80x80x40sm - 4250 денари
90x90x40sm - 4450 денари

Туш када аголна со маска B06

Димензии - Цена
80x80x20sm - 3300 денари
90x90x20sm - 3500 денари

Туш када квадратна B05

Димензии - Цена
80x80x20sm - 3300 денари
90x90x20sm - 3500 денари

A03 Abs Туш када со демонтажна маска

Калено сигурносно транспарентно стакло со дебелина 5мм
со Алуминиумски хромиран профил

Димензии - Цена
80x80x200sm - 11500 денари
90*90*200sm - 12800 денари

A05 Abs Туш када со демонтажна маска

Калено сигурносно мат стакло со дебелина 5мм
со Алуминиумски хромиран профил

Димензии - Цена
80x100x200sm - 9700 денари

A06 Abs Туш када со демонтажна маска

Калено сигурносно транспарентно стакло со дебелина 5мм
со Алуминиумски хромиран профил

Димензии - Цена
85x120x200sm -11000 денари

A07 Abs Туш када со демонтажна маска

Калено сигурносно транспарентно стакло со дебелина 5мм
со Алуминиумски хромиран профил

Димензии - Цена
80x120x200sm -11000 денари

A08 Abs Туш када со демонтажна маска

Калено сигурносно мат стакло со дебелина 5мм
со Алуминиумски хромиран профил

Димензии - Цена
80x100x200sm -10500 денари

A09 Abs Туш када со демонтажна маска

Калено сигурносно мат стакло со дебелина 5мм
со Алуминиумски хромиран профил

Димензии - Цена
80x120x200sm -11000 денари

A10 Abs Туш када со демонтажна маска

Калено сигурносно транспарентно стакло со дебелина 5мм
со Алуминиумски профил

Димензии - Цена
80*115*200 = 11500 денари
80*125*200 = 12000 денари

A02 Abs Туш када со демонтажна маска квадратна

Калено сигурносно мат стакло со дебелина 5мм
со Алуминиумски хромиран профил

Димензии - Цена
70x70x200sm - 8500 денари
80x80x200sm - 8900 денари
90x90x200sm - 9100 денари
100x100x200sm - 12000 денари

A04 Abs Туш када со монтажна маска

Калено сигурносно мат стакло со дебелина 5мм
со Алуминиумски хромиран профил

Димензии - Цена
80x80x350sm - 8900 денари
90x90x350sm - 9100 денари
100x100x350sm - 10800 денари

Масажна Туш кабина v12

Туш кадата, покривот и позадината се од АБС. Рамките се алуминиумски, стаклото е калено транспарентно со 5мм дебелина.
Опрема: компјутерска контролна табла (лампа, вентилатор, радио, телефон). Туш на покривен панел, рачен туш, лампа на покривот, лампа на заден панел, 6 водени млазници со масажа со прекинување  вклучување и исклучување. Полица, огледало и масажер на стопала.

Димензии - Цена
90*90*215=18800 денари

Туш када V13

Димензии - Цена
90x90x215sm - 24600 денари
100x100x215sm - 26000 денари
Туш кадата и покривот се од ABS. Рамките се алуминиумски, стаклото е калено транспарентно, со 5мм дебелина
Опрема: Компјутерска контролна табла (лампа, вентилатор, радио, телефон) Туш на покривен панел, рачен туш, Лампа на покривот и лампа на заден панел, 6 водени мчазници со масажа со прекинување вклучување и исклучување, полица, огледало и масажер за стапала.

Туш када V14

120x80x215sm - 27000 денари
Туш кадата и покривот се од ABS. Рамките се алуминиумски, стаклото е калено транспарентно, со 5мм дебелина
Опрема: Компјутерска контролна табла (лампа, вентилатор, радио, телефон) Туш на покривен панел, рачен туш, Лампа на покривот и лампа на заден панел, 6 водени мчазници со масажа со прекинување вклучување и исклучување, полица, огледало и масажер за стапала.

A16 Abs Туш када со маска

Калено сигурносно мат стакло со дебелина 5мм
со Алуминиумски профил

Димензии - Цена

80*80*200 =8800 денари

90*90*200=9100 денари

100*100*200=10500 денари

Претходна

На овој линк погледнете го нашиот Каталог